Loading...

GİZLİLİK POLİTİKASI CLUB 3D

Hollanda merkezli Club 3D B.V. bu gizlilik bildirgesinde belirtilen kişisel verinin işlenmesinden sorumludur.
İletişim detayları:
https://www.club-3d.com 
PK 599. 2130AN Hoofddorp 
+31 (0) 23 555 6363
İşlediğimiz kişisel veriler
Club 3D, kişisel verilerinizi hizmetlerimizi kullandığınızda ve / veya verilerinizi bize verdiğinizde işleme alır.

Aşağıda işlem yapacağımız kişisel bilgilerin bir listesini bulabilirsiniz.
- İsim ve Soy İsim
- Cinsiyet
- Doğum tarihi
- Doğum yeri
- Adres bilgisi
- Telefon numarası
- E-posta adresi
- IP adresi
- Örneğin internet sayfamızdan profil oluştururken, yazışma ile veya telefon ile bize verdiğiniz diğer kişisel veriler
- Lokasyon bilgisi

İşleme aldığımız özel ve / veya hassas kişisel bilgiler
İnternet sayfamız ve / veya hizmetimiz, ebeveyn veya vasilerinden izin olmaksızın 16 yaşından genç ziyaretçilerin bilgisini toplama amacına sahip değildir. Ancak, bir ziyaretçinin 16 yaşından küçük olup olmadığını kontrol edemeyebiliriz. Çocukların bilgilerinin ailelerinin izni olmadan toplanmasını engellemek için ebeveynlerin, çocuklarının çevrimiçi aktivitelerine dahil olmalarını tavsiye ederiz. Eğer rızası olmadan reşit olmayan bir bireyin kişisel bilgilerini topladığımızı düşünürseniz, lütfen info@club-3d.com adresinden bize ulaşın, böylece bu bilgiyi sileriz.

Kişisel verileri hangi amaçla ve neye göre işleme alıyoruz?
Club3D kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için işleme alır:
- Haber bültenimizi ve / veya reklam broşürümüzü göndermek
- Eğer hizmetlerimizi başkalarına sağlıyorsanız bizi arayabilir veya e-posta gönderebilirsiniz.
- Hizmet veya ürünlerimizdeki değişiklikler ile ilgili sizi bilgilendirmek
- Size bir hesap oluşturma imkanı tanımak

Otomatik Karar Verme
Club 3D, insanlar üzerinde (önemli) sonuçları olabilecek konularla ilgili otomatik işleme kararlarına göre (veya bunlara göre olmayan) kararlar alır. Bunlar bilgisayar sistemleri veya programları tarafından, herhangi bir insan müdahalesi olmadna (örneğin Club 3D'nin bir çalışanı) alınan kararlardır. Club 3D aşağıdaki bilgisayar program ve sistemlerini kullanır:

Google Analytics
YouTube

Kişisel verileri ne kadar süreyle saklıyoruz?
Club 3D, kişisel verilerinizi, verinin toplanma amacını için saklanması gereken süreden daha uzun bir süre saklamaz Kişisel veriler (kategorileri) için aşağıdaki silme aralıklarını kullanırız.
E-posta adresi - Haber bülteni - belirsiz süre - Kullanıcı abonelikten çıkabilir.
Kişisel bilgiler - 12 ay > Garanti ve hizmet amaçları
Adres>12 ay > Garanti ve hizmet amaçları

Kişisel bilgileri üçüncü partiler ile paylaşma
Club 3D bilgilerinizi üçüncü partilere yalnızca sizinle olan sözleşmemizin icra edilmesi ve yasal sorumluluklara uyum sağlanması durumunda paylaşır.

Çerezler veya kullandığımız benzer teknikler
Club 3D işlevsel ve analitik amaçlı çerezler kullanır. Bir çerez, internet sayfasını ilk ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın, tabletinizin veya akıllı telefonunuz tarayıcısına kaydedilen küçük bir metin dosyasıdır. Club 3D yalnızca teknik işleve sahip  çerezleri kullanır. Bunlar yalnızca internet sayfasının düzgün çalışması ve örneğin seçtiğiniz ayarların hatırlanması amaçlıdır. Bu çerezler aynı zamanda internet sayfasının iyi bir şekilde çalışması ve optimizasyonu için de kullanılır. Buna ilaveten, internet tarayıcısı kullanma alışkanlıklarınızı takip eden çerezler de kullanırız, böylece size özel içerik ve reklamlar sunarız.
İnternet sayfamızı ilk ziyaret ettiğinizde, sizi bu çerezler hakkında bilgilendiririz ve kullanılmaları için onayınızı talep ederiz.
İnternet tarayıcınızı ayarlayarak bu çerezlerin bir daha saklanmamasını sağlayabilirsiniz. Buna ilaveten, daha önce kaydedilmiş bilgileri de tarayıcınızın ayarlarından silebilirsiniz.
Verilerin görüntülenmesi, değiştirilmesi veya silinmesi
Kişisel verilerinizi görüntüleme, değiştirme ve silme hakkınız mevcuttur. Buna ilaveten, veri işleme konusunda rızanızı geri çekme ve kişisel veirlerinizin Club 3D tarafından işlenmesine itiraz etme ve veri taşınabilirliği hakkına sahipsinizdir. Bunun anlamı, bilgisayar dosyanızda tuttuğumuz kişisel bilgilerinizi size veya bahsettiğiniz başka bir kuruma göndermemiz için bize bir talepte bulunabilirsiniz demektir.
Kişisel verilerinizin erişimi, düzeltilmesi, silinmesi ve transferi, rızanızın iptali, veya kişisel veirlerinizin işlenmesine itirazınız için info@club-3d.com adresine talep e-postası gönderebilirsiniz.
Erişim talebinin sizin tarafınızdan yapıldığına emin olmak için, taleple birlikte kimliğinizin bir kopyasını göndermenizi isteriz. Gönderdiğiniz bu kopyada pasaport fotoğrafınızı MRZ (makine tarafından okunabilen bölge, pasaportun altındaki numaralardan oluşan şerit), pasaport numarası ve veya vatandaşlık hizmet numarasını (BSN) karartınız. Bu gizliliğinizin korunması içindir. Talebinize mümkün olduğunca çabuk bir şekilde, en geç ise 4 haftada e-cevap vririz.
Club 3D aynı zamanda, ulusal düzenleme komitesi olan Hollanda Veri Koruma Kurumu'na bir şikayet başvurusunda bulunma hakkınız olduğunu hatırlatır. Bu aşağıdaki adresten yapılabilir:  https: //autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Kişisel Verilerinizi Nasıl Koruyoruz
Club 3D, verilerinizin korunması işini ciddiye alır ve yanlış kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen ifşa ve yetkisiz değiştirme gibi durumları engellemek için gerekli önlemleri alır. Eğer verilerinizin uygun şekilde korunmadığı ile ilgili bir düşünceniz veya verilerinizin suistimal edildiğine dair bir ibare mevcutsa lütfen info@club-3d.com adresi üzerinden müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçin.




Yukarıya git